Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

Exposant aan het woord: Baiyiled

De Aurora is ontworpen om bedrijven maximale flexibiliteit te leveren.

“De LED-ontwikkeling die de markt compleet zal veranderen. Met een gemiddelde terugverdientijd van minder dan 2 jaar.”

“Binnen Baiyiled hebben wij de visie: ‘het bijdragen aan een groenere planeet d.m.v. innovatie’. Om die visie verder na te streven hebben wij de Aurora ontwikkeld. Het uitstekende resultaat komt uit een combinatie van decennia lange kennis, ervaring en de passie tot perfectie van Baiyiled en haar partners. Eindelijk is het zo ver, de Aurora is verkrijgbaar op de markt.”

“Het Aurora systeem bestaat uit alleen de beste componenten omhult door een elegante, mat zwarte aluminium behuizing. De Aurora is ontworpen om bedrijven maximale flexibiliteit te leveren op het vlak van verlichtingsbesturing en installatiemogelijkheden om zo het stroomverbruik en de installatietijd te minimaliseren. Dit resulteert in een erg korte terugverdientijd en lage totale eigendomskosten.”

“De Aurora komt met innovatieve Plug-Ins die eenvoudig aan het armatuur kunnen worden geklikt. Denk aan modules zoals bewegingssensoren en daglichtsensoren die simpelweg (her)geprogrammeerd kunnen worden met een afstandsbediening. Ook kunnen de armaturen aan elkaar of via Aurora doorverbindprofielen worden doorverbonden, waardoor er geen kabelgoot benodigd is. Hierdoor kan er tot 90% energiebesparing en een halvering van de installatietijd worden gerealiseerd.”

“Naast de verlichtingsbesturing zijn er ook plug ins ontwikkeld die zijn geïntegreerd met de functies van het Internet of Things (IoT), zo kunnen beveiligingscamera’s, wireless luidsprekers en meer eenvoudig aan het systeem worden geklikt. De integratie heeft het traditionele verlichtingssysteem gerevolutioneerd en zal bedrijven ondenkbaar veel waarde brengen.”

Baiyiled is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE, in stand B078 in Hal 3. Deelnemen als exposant? Klik hier voor meer informatie.

Ga terug