Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Centercon

Exposant aan het woord: Centercon

LG Therma V Monobloc R32: de energiezuinige oplossing voor verwarming en warmwatervoorziening tot 65°C.

De combinatie van het beste op het gebied van de huidige warmtepomp techniek en de eenvoudige installatie maakt de LG Therma V R32 Monobloc tot de meest geavanceerde verwarmingsoplossing voor woonhuizen en utiliteitsprojecten. Uniek is het watertemperatuurbereik van 65 °C zonder toevoeging van elektrische heaters.

Met alleen wateraansluitingen naar het buitendeel en zeer beperkte bedrading is de LG Therma V R32 Monobloc moeiteloos, zonder koeltechnische handelingen, te installeren. De bediening en enkele waterzijdige installatie onderdelen zijn de enige componenten in huis, waardoor de impact op het interieur minimaal is. De kleine buitenunits kunnen vrijwel overal gemonteerd worden. Het is daardoor een zeer geschikte oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

De LG Therma V R32 Monobloc is beschikbaar in zes uitvoeringen: 5 kW, 7 kW, 9 kW, 12 kW, 14 kW en 16 kW. De unit is standaard voorzien van black fin coating. Een gebruiksvriendelijke regeling met RS3 controller en vorstbeveiliging maken dat het systeem weinig onderhoud en service behoeft.

Alle uitvoeringen van de LG Therma V R32 Monobloc komen in aanmerking voor de ISDE subsidie. Met een SCOP waarde van 4,45 en het A+++ energielabel scoort de nieuwe Monobloc zeer hoog. Het uitstekende seizoensrendement dankt deze warmtepomp aan de door LG ontwikkelde eigen compressor. Door vloeistofinspuiting halverwege het compressieproces wordt het verwarmingsvermogen bij lagere buitenluchttemperaturen groter. LG Therma V Monobloc heeft een betrouwbare werking met een vrijwel constante capaciteit bij lage buitentemperaturen: 100% bij -7 °C en 75% bij -15 °C. Het maximale bereik is -25 °C. Door gebruik van het koudemiddel R32, blijft de GWP-waarde laag.

De LG Therma V line-up is uit voorraad leverbaar door Centercon, de totaalleverancier in koude- en klimaattechniek en komt officieel in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE).

Als totaalleverancier is Centercon meer dan alleen een groothandel. Centercon denkt graag mee over complete oplossingen in koude- en klimaattechniek, inclusief vloerverwarming en afgiftesystemen. Door intensieve projectbegeleiding op de bouw wordt de opdrachtgever ondersteund om tot een optimaal eindresultaat te komen. Uniek is de vijf jaar systeemgarantie op de totaalsystemen van Centercon.

Samenwerking en persoonlijke service zijn bij Centercon erg belangrijk. De installateur of adviseur is onze belangrijkste link naar de eindgebruiker. Daarom zorgen wij er graag voor dat hun kennis up to date is, dat zij onze apparatuur met de grootste zorg en precisie kunnen installeren en eventuele vragen van klanten naar volle tevredenheid kunnen beantwoorden. Centercon biedt met het Centercon College kwalitatief hoogwaardige trainingen vanuit de kennis en ervaring van eigen medewerkers en partners.

Centercon is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op Vakbeurs Energie, in stand C064 in Hal 3. Wilt u Vakbeurs Energie  bezoeken? Uw gratis ticket regelt u hier!

Ga terug