Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: ClimateBooster

Exposant aan het woord: ClimateBooster

De meest ideale renovatie oplossing in de vraag naar het verduurzamen van de gebouwde omgeving zijn simpel en plug-and-play.

Door het stimuleren van de natuurlijke convectie verbetert het afgifterendement van radiatoren (50% tot 80%) en convectoren (30% tot 50%) aanzienlijk. Dus geen grootschalige renovatie van een woning, maar snel en simpel de overstap naar lage temperatuur verwarming mogelijk maken. Dat is waar het om gaat! Of het nu een installatie met een combi ketel betreft, een installatie met een warmtepomp of een hybride vorm, ClimateBooster producten zorgen hoe dan ook voor een lager energie verbruik en een verhoging van het comfort.

ClimateBooster producten leveren echter niet alleen bij het verwarmen van een woning voordelen op. Wanneer men over een warmtepomp met koelfunctie beschikt, brengt dit ook nog eens de mogelijk voor het toepassen van ‘top’ koeling met zich mee. Met het toepassen van ClimateBooster producten is het mogelijk om te koelen via de aanwezige radiatoren en/of convectoren en zo een temperatuurverlaging van 3°C tot 8°C ten opzichte van de buitentemperatuur te realiseren.

Om direct inzicht te verschaffen in de mogelijke toepassing van ClimateBooster producten in uw situatie, beschikt ClimateBooster op haar website over een handige afgifte calculator. Hiermee is snel te berekenen welke invloed het verlagen van het temperatuurtraject van uw installatie heeft op de warmte- of koude afgifte van uw radiatoren en/of convectoren. Daarnaast is te berekenen welke rendementsverbeteringen ClimateBooster producten in uw situatie op kunnen leveren.

ClimateBooster is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op Vakbeurs Energie, in stand A017 in Hal 3. Wilt u Vakbeurs Energie  bezoeken? Uw gratis ticket regelt u hier!

Ga terug