Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Condair

Exposant aan het woord: Condair

De hybride Condair DL heeft het laagste energie- en waterverbruik van alle adiabatische luchtbevochtigers in de markt.

Door de lagedruk vernevelaars, de gepatenteerde naverdampingssectie en de traploze regeling van de watertoevoer heeft de Condair DL het  laagste elektrische - en waterverbruik van alle (adiabatische) luchtbevochtigers in de markt. Door het volautomatische hygiëne-concept met het gepatenteerde zilverionisatie systeem is het ook het enige adiabatische luchtbevochtigingssysteem met 100% hygiëne garantie en de laagste operationele kosten.

Het hygiëne-concept zorgt er voor dat hij als enige adiabatische luchtbevochtiger een hygiëne certificaat heeft verkregen. Dit certificaat, uitgegeven door het gerenommeerde SGS Fresenius instituut, garandeert 100% hygiëne, zelfs in de zorgsector. Dit in tegenstelling tot de veel verkeerd geïnterpreteerde VDI 6022, die alleen iets zegt over de maatregelen die je moet nemen bij adiabatische bevochtiging.

Het unieke concept van de Condair DL maakt deze maatregelen overbodig. De hybride luchtbevochtiger Condair DL bouwt voort op de voordelen van beide bevochtigingsmethodes verneveling en verdamping. Zo ontstaat een duurzame oplossing voor problemen die ontstaan bij gebruik van één van deze technieken. Met het oog op hygiëne, energie-efficiëntie en rendabiliteit is dit bevochtigingssysteem dan ook eerste keus.

Condair is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op Vakbeurs Energie, in stand F023 in Hal 3. Wilt u Vakbeurs Energie  bezoeken? Uw gratis ticket regelt u hier!

Ga terug