Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Cumulus Nederland B.V.

Exposant aan het woord: Cumulus Nederland B.V.

“Een energiezuinig luchtbevochtiging systeem kun je snel en makkelijk berekenen met de online Cumulus Quick Quote tool.”

“In deze drukke tijden is tijd letterlijk geld. Het snel verkrijgen van de juiste prijzen is daarin een uitdaging die iedere inkoper en projectleider kent. Zoals altijd heeft de klant een probleem en wenst het liefste vandaag, uiterlijk morgen een reactie.”

“Uiteraard zeer vervelend, want je moet toch snel een prijs afgeven en niet onbelangrijk, wel een juiste prijs met het juiste product. Via de Cumulus Quick Quote kan je eenvoudig een bevochtiging selecteren. Hierbij kan er gekozen worden voor een adiabatische bevochtiging en een stoom bevochtiging.”

“Door de eenvoudige werking kan binnen 5 stappen een offerte worden gemaakt, dit zonder ook maar één telefoontje te plegen naar de leverancier. Dus geen wachttijd voor je projectcalculatie.”

“Doordat er een keuze is tussen verschillende systemen, kan er ook snel een afweging worden gemaakt voor energiezuinige systemen en deze afzetten t.o.v. goedkopere stoom bevochtigers. Doordat het hele systeem, de  benodigde voorverwarming, energiebesparing en een processchema worden toegevoegd, kan je snel de juiste keuze maken.”

“Wilt u ervaren hoe simpel het is vraag nu uw project aan, u krijgt er zelfs een leuk presentje bij.”

Cumulus Nederland B.V. is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE 2019 – in stand A.041 in Hal 3 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u vanaf donderdag 1 augustus.

Ga terug