Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: EURO-INDEX

Verkoop, verhuur, onderhoud, kalibratie en reparatie.

“Meet- en testinstrumenten voor duurzame energie, verwarming, binnenklimaat, elektrotechniek en gas(lek)detectie.”

“EURO-INDEX is fabrikant, importeur en distributeur van diverse A-merken meetinstrumenten voor de professionele gebruiker. Dit betreft instrumenten voor gasdetectie en (rook)gasanalyse, druk- en temperatuurmeting, meting aan warmtepompinstallaties, power quality, elektrische veiligheid, luchthoeveelheid, indoor air quality, thermografie, leidingzoeken, etcetera.”

“Naast verkoop en verhuur, bieden wij tevens onderhoud, kalibratie en reparatie van deze instrumenten. EURO-INDEX is geautoriseerd Service Centrum van alle merken die zij vertegenwoordigt.”

“Dit betekent dat de technici zijn opgeleid door de fabrikant en beschikken over de speciale gereedschappen en software die nodig is om onderhoud en kalibraties uit te voeren. Er worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt, waarmee de garantie en eventuele certificering van uw instrument na behandeling intact blijft.”

“Kennisoverdracht vindt plaats via de EURO-INDEX academy in de vorm van seminars, workshops en persoonlijke trainingen. Via diverse kanalen worden instructievideo’s en white papers gepubliceerd.”

EURO-INDEX is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE, in stand E058 in Hal 3. Deelnemen als exposant? Klik hier voor meer informatie.

Ga terug