Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Etherma

Met name buiten kunnen infraroodstralers zeer flexibel worden ingezet.

“Etherma presenteert u graag de vernieuwde SOLAMAGIC S1+ en ECO+ HP met een nog efficiëntere SOLARSTAR-HP lamp.”

“Sinds jaar en dag staat Solamagic bekend als de meest verfijnde en efficiënte terrasverwarming. De stralers kenmerken zich door een hoge kwaliteit door hun aluminium behuizing en uitgekiende reflectoren. Dit zorgt voor een optimaal comfort met een optimale en efficiënte werking. Hierdoor is de Solamagic terrasverwarming uitermate geschikt onder overkappingen en terrassen, zowel bij horeca als particulier gebruik.”

“De Solamagic S1+ en ECO+HP zijn een doorontwikkeling op het bestaande succes. De toestellen zijn voorzien van een nieuwe nog efficiëntere Solarstar-HP verwarmingslamp. De Solarstar-HP verwarmingslamp zorgt naast meer warmte voor een reductie van het aandeel rood licht met een levensduur tot max. 5.000 uur. De Solamagic S1+ is daarnaast standaard voorzien van een geïntegreerde inschakelstroom begrenzer. De S1+ is eenvoudig uit te breiden met een plug&play dimmer in zowel ARC als BT uitvoering.”

“Met name buiten kunnen infraroodstralers zeer flexibel worden ingezet en zorgen ze voor aangename warmtezones op balkons, terrassen, enzovoort. Vanwege de korte golflengte wordt de lucht bijzonder efficiënt doordrongen door de infrarode warmtestraling. Er gaat geen warmte verloren door wind en is in vergelijking met gasstralers een hoge besparing gegarandeerd op de bedrijfskosten.”

Etherma is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE, in stand D056 in Hal 3. Deelnemen als exposant? Klik hier voor meer informatie.

Ga terug