Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: IMI Hydronic Engineering

 

Exposant aan het woord: IMI Hydronic Engineering en IMI Aero Dynamiek

IMI Hydronic Engineering en IMI Aero Dynamiek houden zich bezig met het lucht- en waterzijdig inregelen van installaties.

IMI Hydronic Engineering is toonaangevend leverancier van waterzijdige  distributie- en temperatuurregelingssystemen in gebouwen. Dankzij hun ervaring in meer dan 100.000 projecten over de hele wereld helpt IMI Hydronic Engineering klanten het perfecte binnenklimaat te bereiken tegen minimale energiekosten. De alom bekende productmerken IMI Pneumatex, IMI TA en IMI Heimeier bieden oplossingen op het gebied van drukbehoud en waterkwaliteit, waterzijdig inregelen en regelen en thermostatische regeling.

IMI Aero-Dynamiek draagt middels meten, valideren en optimaliseren bij aan een gezond binnenklimaat. Gebouwinstallaties functioneren en renderen pas optimaal als deze voldoen aan de gestelde specificaties en binnenklimaatcondities die voldoen aan normen, voorschriften en klantwensen. Hierbij staan veiligheid, comfort en energiezuinigheid hoog in het vaandel.

IMI Hydronic Engineering en IMI Aero Dynamiek maken beiden deel uit van de internationale engineeringgroep IMI plc. IMI plc heeft wereldwijd meer dan 12.000 mensen in dienst, heeft productie faciliteiten in meer dan 20 landen en heeft een wereldwijd servicenetwerk. Het bedrijf is genoteerd aan de London Stock Exchange en is lid van de FTSE250. Meer informatie is beschikbaar op www.imiplc.com

IMI Hydronic Engineering en IMI Aero Dynamiek zijn van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE, in stand F061 in Hal 3. Deelnemen als exposant? Klik hier voor meer informatie.

Ga terug