Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Inventum

Exposant aan het woord: Inventum

“De bouw staat voor de opgave om meer CO2 te reduceren. Of het nu om nieuw bouw, renovatie, koop of huurwoningen gaat.”

“De uitdaging is die oplossing te vinden die leidt tot een optimale en verantwoorde keuze. De professionals van Inventum begrijpen het belang van flexibiliteit als het gaat om de juiste keuzes voor een duurzame oplossing met een optimaal resultaat. Denk aan warmtepompen voor een no-regret aanpak.”

“De Ecolution Modul-AIR, de nieuwste ventilatiewarmtepomp, sluit naadloos aan op deze aanpak. Zo is het verduurzamen van woningen eenvoudig en kostenefficiënt omdat de Modul-Air technisch makkelijk uit te breiden is van hybride naar all-electric.”

“De Modul-AIR is binnenkort in vier uitvoeringen verkrijgbaar en is eenvoudig uit te breiden van hybride tot en met all electric. Iedere gewenste variant is mogelijk. In de All-Electric zijn de driewegklep en elektrische doorstromer in de warmtepomp geïntegreerd. Het hybride toestel is eenvoudig uit te breiden naar all-electric door het bijplaatsen van een elektrische doorstromer en eventueel driewegklep.”

“De ventilatiewarmtepomp hergebruikt de warme ventilatieretourlucht voor het verwarmen van de woning, voor het opwarmen van tapwater tot het volledig elektrisch verwarmen zonder gas-aansluiting. Alle varianten zijn met of zonder WTW-D unit (balansventilatie) verkrijgbaar.”

Inventum is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE 2019 – in stand F.073 in Hal 3 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u vanaf donderdag 1 augustus.

Ga terug