Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Jaga Nederland B.V.

Exposant aan het woord: Jaga Nederland B.V.

“De nieuwste radiator van Jaga Climate Designers is de Strada Hybrid. Deze kan energiezuinig verwarmen en extreem snel koelen.”

“Om het bij lage watertemperaturen nog behaaglijk warm te krijgen zijn veel grotere radiatoren noodzakelijk. Jaga Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor de radiator niet groter hoeft in combinatie met een warmtepomp. Het DBH-systeem vergroot de afgifte enorm.”

“De H van Hybrid staat door de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte:

- Strada Hybrid werkt efficiënt óók op de laagste watertemperatuur
- Laagste geluidsniveau en gegarandeerde afgifte via NEN16430
- Reageert snel op het leefritme en wisselende weersomstandigheden
- Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp
- In combinatie met een warmtepomp energie-efficiënt koelen
- HR-ketels kunnen maximaal presteren op hun laagste temperatuur”

“Met Strada Hybrid installeert u een totale klimaatoplossing in iedere woning, waarbij elke functie optimaal gestuurd is om het hoogste comfort en een minimaal energieverbruik te garanderen. De prestaties van de Strada Hybrid zijn gemeten naar de Europese standaard EN16430.”

“Een woning is een dynamisch gegeven met wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt snel en nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor het energieverbruik én het comfort.”

Jaga Nederland B.V. is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE 2019 – in stand D.017 in Hal 3 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u vanaf donderdag 1 augustus.

Ga terug