Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Oventrop

Een betrouwbare partner voor adviseurs, woningbouwverenigingen, groothandelaren en installateurs.

“Oventrop is producent van appendages, regelaars en domoticasystemen voor verwarming, koeling en drinkwaterinstallaties.”

“Met onze oplossingen worden alle sectoren op het gebied van woning- en gebouwtechniek verbonden tot een efficiënt, energiebesparend en duurzaam systeem. Oventrop is een betrouwbare partner voor adviseurs, woningbouwverenigingen, groothandelaren en installateurs.”

“Kwaliteit en innovatie zijn onze basiselementen. Dat realiseren wij met goedgekwalificeerde en toegewijde medewerkers. De Nederlandse vestiging van Oventrop is centraal gelegen in Utrecht.”

“Tijdens de Duitse ‘Brand Award 2018’ kreeg Oventrop voor haar merkconcept, brand management en duurzame merkcommunicatie de kwalificatie ‘Gold’ toegekend in de klasse ‘Industry Excellence in Branding’ van de categorie ‘Heating & Bathroom’.”

“Oventrop-producten en -systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De combinatie van zorg in productie en state-of-the-art technologie vormt de basis voor de hoge Oventrop-kwaliteit.”

“Met onze producten worden complete systemen ontwikkeld zoals woningstations of pompgroepen. Daarnaast leveren wij ook totaalpakketten voor zonne-energie of vloerverwarming.”

“De producten van Oventrop hebben een leidende positie op het gebied van innovatie en ontwerp. Constructie en ontwerp worden in eigen huis ontwikkeld. Het brede scala bestaat uit de volgende productgroepen:

  • Klimaatregelingen
  • Hydraulische regelingen en appendages
  • Basisstations, stadsverwarmingstechnologie en buffervaten
  • Drinkwatertechniek
  • Stookolie- en gastechniek en zonne-energie
  • Smart Home technologie
  • Klantgerichte software”

“Met Oventrop oplossingen is een goede kosten/baten verhouding te realiseren. In veel gevallen is wel een kostenbesparing tot 20% mogelijk.”

Oventrop is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE, in stand A021 in Hal 3. Deelnemen als exposant? Klik hier voor meer informatie.

Ga terug