Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Techcomlight B.V.

Exposant aan het woord: Techcomlight B.V.

“Tegenwoordig is het gebruik van energiebesparende middelen bij nieuwbouw en renovatie eerder regel dan uitzondering.”

“Als we specifiek kijken naar daglicht bestaan er efficiënte(re) manieren om de gebouwde omgeving volledig te voorzien van daglicht. De Solatube daglichtbuis van daglichtprofessional Techcomlight is dé duurzame oplossing wat betreft slimme  oplossingen om licht te creëren in een woning of bedrijf.”

“Het innovatieve daglichtsysteem vangt met een koepel het daglicht op, dat door een sterk reflecterende buis elke gewenste ruimte bereikt. Dankzij het kleine formaat van de sparing van de Solatube zijn constructieve aanpassingen vaak overbodig. De standaardset van Solatube is een duurzaam systeem, omdat het bijdraagt aan het reduceren van energie en de kosten daarvan. Voor strengere eisen omtrent duurzaam bouwen en ondernemen, zoals passief bouwen, zijn er ECO varianten van de Solatube daglichtbuis ontwikkeld.”

“De ECO variant heeft de beste mate van isolatie én een optimale lichttoetreding. Hierdoor is het mogelijk daglicht naar binnen te brengen, zonder dat er extra warmte binnenkomt of naar buiten verdwijnt. Deze ECO varianten zijn uitgerust met een extra koepel, isolatielens en geïsoleerde dakopstand. Hierdoor worden isolatiewaardes tot wel 0,5 W/m²K behaald waardoor hij voldoet aan de strengste normen van passiefbouw volgens het keurmerk van Passief Bouwen.”

“Door de grond, door de gevel, plat dak of hellend dak en ongeachte de dakbedekking; Solatube is overal toepasbaar. Er zijn optionele accessoires verkrijgbaar (zoals een kunstlichtarmatuur, daglichtdimmer of ventilatieset) en is de afwerking geheel naar voorkeur, zodat het in ieder interieur past.”

Techcomlight B.V. is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE 2019 – in stand D.021 in Hal 4 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u vanaf donderdag 1 augustus.

Ga terug