Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant aan het woord: Western Airconditioning BV

 

Exposant aan het woord: Western Airconditioning BV   

Western presenteert de ideale warmtepomp- en airconditioning-oplossing voor als de opstelling voor de buitenunit een probleem is.

Western Airconditioning BV biedt voor deze projecten de oplossing met de ‘Invisibles’ airconditioning systemen. Deze serie warmtepomp airconditioners is speciaal ontworpen om toe te passen in historische binnensteden, in situaties waar niets aan de gevel mag of waar men de stijl van het gebouw wil behouden.

Invisibles zijn er in twee uitvoeringen: de ELFO (lucht-lucht) met een capaciteit tussen 3,5 en 7 kW in mono of multi uitvoering (maximaal 3 binnendelen) en de IDRA (water-lucht) met een capaciteit tussen 3,5 en 13 kW in mono en multi uitvoering (maximaal 4 binnendelen). Beide uitvoeringen zijn standaard voorzien van een traploze inverter regeling en zijn geschikt voor zowel koelen als verwarmen.

Het hart van de oplossing wordt gevormd door een innovatief ontwerp van de buitenunit, die niet tegen de gevel gemonteerd hoeft te worden, maar bijvoorbeeld in een technische ruimte, op zolder, in de kelder, garage of bijkeuken. Hierdoor blijft het aanzicht en de originele stijl van de gevel in tact. De Invisible ELFO en IDRA is te combineren met verschillende binnenunits. Zo kan er gekozen worden voor een wand-, cassette- en/of kanaalmodel voor montage boven het plafond.

Western biedt hiermee een warmtepomp airconditioner met een hoge functionele standaard en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo zorgt deze techniek voor een comfortabele constante ruimtetemperatuur, ongeacht de verschillende buitencondities. Met deze techniek wordt ook een verminderd energieverbruik gerealiseerd – tot 30% vergeleken met traditionele systemen.

Western Airconditioning BV is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober te vinden op VAKBEURS ENERGIE, in stand B041 in Hal 3. Deelnemen als exposant? Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Ga terug