Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant in de spotlight: Eaton Industies

“Wij vinden Vakbeurs Energie de leukste beurs van het jaar!”


Eaton is een intelligent powermanagementbedrijf dat is toegewijd aan het verbeteren van de levenskwaliteit en het beschermen van het milieu voor mensen overal ter wereld.

Wie/wat zijn jullie en wat is jullie core business?

Eaton Industries is een bekend merk als het gaat om elektrotechnische producten en systemen (van drukknoppen en groepenkasten, materiaal voor machinebouw tot UPS-systemen en middenspanningssystemen), maar ook vanwege geavanceerde filters en producten voor de automotive industrie. Binnen Europa is de elektrische sector de bekendste en kennen velen ons van de groepenkasten, Halyester kasten en UPS-systemen. De producten en oplossingen rond de (elektrische) energietransitie passen goed bij ons DNA en onze kennis en kunde binnen de elektrische sector.

Wat zijn belangrijke aandachtspunten in de energietransitie die de industrie niet uit het oog mag verliezen?

Veiligheid voor mens en omgeving, cyberveiligheid, kwaliteit en partners voor de langere termijn. Vanwege alle dynamiek en wildgroei aan nieuwe partijen zie je bijvoorbeeld toepassingen waarvan het maar de vraag is hoe de kwaliteit zich op middellange en lange termijn zich gaat houden. Sommige oplossingen gaan gepaard zeer forse investeringen waar je als eigenaar risico’s mee kunt lopen omdat de prestaties kunnen/gaan tegenvallen, de levensduur te kort is of het onderhoud na een aantal jaren niet meer mogelijk is omdat regelgeving verscherpt is of de leverende partij niet meer bestaat.

Waar zetten jullie in 2024 sterk op in?

Wij hebben een ander/betrouwbaarder imago én de bijbehorende oplossingen t.o.v. bovenstaande aandachtspunten. Veiligheid, betrouwbaarheid en partnerschap zijn onze speerpunten.

Wat is u bijgebleven van de deelname aan de vorige editie van Vakbeurs Energie?

Het was een druk bezochte beurs, er was veel energie (uiteraard op een Vakbeurs Energie!) en we troffen hele enthousiaste bezoekers en collega’s. Wij vinden Vakbeurs Energie de leukste beurs van het jaar!

Wat heeft jullie doen besluiten om aan de volgende editie deel te nemen als exposant?

De ontzettende positieve feedback van zowel onze standbemanning als collega’s die de beurs bezocht hebben en natuurlijk de goede leads. Hier komt het publiek dat we graag bereiken.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch, hal 6, stand A026
15-16-17 oktober 2024

Ga terug