Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Exposant in de spotlight: Nathan

“Deelname aan Vakbeurs Energie levert ons waardevolle contactmomenten met relaties op.”


Nathan wordt gedreven door kennis én het delen daarvan, aldus marketing manager Jelle Zwanenburg. “Dankzij kennis zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden die de energietransitie ten goed komen. Daarnaast denken we op alle vlakken mee met installateurs die we bovendien opleiden zodat ze onze Alpha innotec warmtepompen perfect kunnen installeren en onderhouden. Kennisdeling en contact met onze relaties zijn de belangrijkste redenen dat we op Vakbeurs Energie staan.”

Zwanenburg vertelt dat de energiemarkt steeds volwassener wordt. “Je ziet dat installateurs, woningcorporaties, projectontwikkelaars en overheden beter dan ooit op de hoogte zijn en dat vooral ook willen blijven. Maar er is nog veel kennis nodig. Vergelijk het met een auto. Iedereen kan aan de buitenkant zien wat voor merk auto het is, maar kennis over de techniek is er maar mondjesmaat.

De focus op kennis blijft dus onverminderd van belang. De vraagstukken worden ook uitdagender. Ingegeven door een toenemende vraag naar elektriciteit -een direct gevolg van het afscheid nemen van gas- en het feit dat we steeds vaker een compleet gebied in plaats van een enkel bouwwerk aanpakken. Wij noemen de energietransitie niet voor niets een kennistransitie.”

Nathan schoolt jaarlijks 1.800 installateurs vanuit het hele land. Het bedrijf zal daar ook in 2024 onverminderd op inzetten.

“Deelname aan Vakbeurs Energie levert ons waardevolle contactmomenten met relaties op. Tijdens de afgelopen editie kregen we wederom de bevestiging dat de markt vol gas geeft op de energietransitie. Dat merken we overigens ook aan onze orderportefeuille.”

Ga terug