Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Green4energy is uw samenwerkingspartner voor zonnestroominstallaties, laadinfrastructuur en energiemonitoring.


Wilt u uw vastgoed of wagenpark verduurzamen en energie slim inzetten? Green4energy is uw samenwerkingspartner voor zonnestroominstallaties laadinfrastructuur  en energiemonitoring.

Wij bieden totaaloplossingen voor het verduurzamen van uw vastgoedportefeuille en wagenpark. Van onderzoek en ontwerp tot realisatie beheer en onderhoud. Zo verlagen wij uw energierekening!

Met onze monitoringsapp Greeny controleren wij uw energieverbruik en de prestaties van systemen. Óók u heeft zelf real-time inzicht in opgewekte en verbruikte energie en ziet dat alle systemen naar verwachting produceren of verbruiken.

Met veel plezier nemen wij deel aan de Vakbeurs Energie om een bijdrage te leveren aan de innovatie binnen duurzame energieopwekking en energiebesparing.

Maak daarom kennis met uw mogelijkheden op stand CO12 en praat met onze experts. Uiteraard is ons monitoringssysteem Greeny ook op de beurs aanwezig om deze aan u te introduceren.

Ervaar hoe u kunt omgaan met uw actuele energievraagstukken. Green4energy is exposant op Vakbeurs Energie – van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Klik hier voor een grats toegangsbewijs via Green4energy.

Ga terug