Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Hoogste EPG-winst met nieuwe Flair

Met de Flair 300 zet Brink Climate Systems een nieuwe standaard voor ventileren met warmteterugwinning neer.

Met Flair 300 wordt ventileren efficiënter, stiller en energiezuiniger. Het hoge rendement gekoppeld aan een laag energieverbruik zorgt voor de allerhoogste EPG-winst en past naadloos in de BENG-methodiek die in 2020 in Nederland van kracht gaat. Voeg daar installatiegemak, fluisterstille werking en connectiviteit bij en dit toestel is klaar voor de toekomst.

Het is het meest compacte toestel in zijn klasse en is ontwikkeld met 4 aansluitingen aan de bovenzijde en een uitvoering met 2 boven / 2 onder om het installatiegemak te vergroten. De Flair beschikt over alle moderne aansluit- en (online) communicatiemogelijkheden en is voorzien van een eigen Wifi-module, zodat de installateur direct een koppeling kan maken en het toestel eenvoudig kan inregelen via zijn smartphone, tablet of laptop. Groot voordeel is dat de instellingen opgeslagen en meegenomen kunnen worden naar een volgende woning.

Bij juiste installatie blijft het geluidsniveau in de verblijfsruimtes eenvoudig binnen de gestelde eisen uit het Bouwbesluit. Zelfs wanneer het toestel op vol vermogen draait is het toestel fluisterstil. Het ventilatietoestel zorgt, eenmaal ingesteld op een bepaalde capaciteit, er door de nieuwste ventilatortechniek zelf voor dat de luchtstroom altijd constant blijft waarmee continue ventilatie gewaarborgd is.

Het nieuwe ventilatietoestel combineert het hoogste thermische rendement volgens NEN-5138 (99,1%) met het laagste elektrische energie verbruik (SPI: 0,15 W/m3/h). Door de verbeterde aerodynamische vormgeving van in het toestel wordt zo’n 30 procent minder energie verbruikt. Door aanvulling met de Pure induct en Evap systeemmodules heeft de bewoner altijd gezuiverde lucht en een juiste luchtvochtigheid in huis. De verpakking bestaat uit 100% karton en is dus eenvoudig af te voeren.

Brink Climate Systems neemt van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober als exposant deel aan Vakbeurs Energie, in de Brabanthallen in Den Bosch, en is daar te vinden in Hal 3, op standnummer E.071.

Ga terug