Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Inbouwarmatuur kan strak en tijdloos

 

Een strak plafond is van deze tijd. En naast een nette stuclaag, verdient elk plafond de juiste verlichting.

De LED Pro-Space van Prolumia is een strakke en tijdloze inbouwarmatuur met geringe inbouwdiepte, die naadloos in ieder plafond integreert. Door het randloze ontwerp ontstaat uniform licht dat in ieder interieur tot zijn recht komt. Het assortiment bestaat uit 6 ronde en vierkante formaten downlights, in grootte variërend van 75 tot 215 millimeter en met een inbouwdiepte van 20 millimeter.

IP66-classificatie zorgt ervoor dat gebruik van de armatuur in vochtige omgevingen probleemloos mogelijk is. Zo kan de armatuur gebruikt worden in onder meer woonkamers, trappenhuizen, overkappingen en badkamers. De IK08-waarde borgt dat de armatuur – met aluminium behuizing en polycarbonaat afscherming – stevig en slagvast is.

Onder de merknaam Prolumia biedt Nedelko een totaalassortiment aan hoogwaardige LED binnen-, buiten-, industrie- en lijnverlichting dat door heel Europa en omstreken gedistribueerd wordt. Haar specialisten volgen trends en technologische ontwikkelingen op de voet, zodat haar producten aan de hoogste eisen voldoen.

Nedelko is exposant op Vakbeurs Energie en daarmee van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch: hal 4, stand E.001.

Ga terug