Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

LED oplossingen naar een nieuw niveau

 

Een systeem dat voor een perfecte lichtlijn zorgt, zonder extra kabels en kabelgoten. Zo wordt geld en tijd bespaard.

De Titan series van Baiyiled zijn ontworpen als een trunking systeem, een systeem dat voor een perfecte lichtlijn zorgt zonder gebruik van extra kabels en kabelgoten. Zo wordt geld en tijd bespaard op de installatie. De armaturen beschikken over hoge kwaliteit Lumiled LED chips, een sterk aluminium behuizing en ENEC gecertificeerde drivers en zijn ENEC gecertificeerd,

De Titan series kunnen worden geleverd in 3 Wattages met 6 verschillende lenzen, met verschillende lichtdistributies. Het armatuur is optioneel te verkrijgen met ingebouwde motiesensor, DALI dim systeem en een geïntegreerd noodsysteem. Met een stroomefficiëntie van meer dan 160 Lumen per Watt realiseert het meer energiebesparing en een kortere terugverdientijd.

De armaturen zijn ontwikkeld om compatibel te zijn met alle bekende Internet of Things software. Alle Titan modules kunnen worden verbonden aan een cloudsysteem, waarmee de verlichting kan worden geprogrammeerd, gemonitord en gestuurd via het internet overal ter wereld.

Baiyiled is exposant op Vakbeurs Energie en dus van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch (hal 4, stand D.010). Vakbeurs Energie is gratis toegankelijk voor professionals. Inschrijven kan tot en met maandag 8 oktober via deze registratielink.

Ga terug