Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Meer dan 20 jaar ervaring in warmtepompen

Nederland gasloos maken: dat is wat Techneco beweegt. Een familiebedrijf met ruim 23 jaar ervaring in warmtepomptechniek, dat met oplossingen komt om woningen en gebouwen minder gas te laten verbruiken. Met een team van ruim 50 specialisten die willen bijdragen aan een schonere wereld.

Een van die oplossingen is de Loria, een lucht/water warmtepomp met binnen- en buitenunit. Deze kan verwarmen, koelen en warm water maken, voor (onder meer) de douche, kan de cv-ketel compleet vervangen en is volledig elektrisch. Geen aardgasaansluiting meer nodig, dus.

De Loria is verkrijgbaar in twee varianten: de Loria Duo, met een ingebouwd 190 liter boilervat voor warm water, met als voordeel dat alles is ingebouwd: alle koppelingen, leidingwerk en bedrading is voor gemonteerd. En de Loria, die optioneel een extern boilervat heeft: zeer flexibel; zo kan de binnen-unit van de warmtepomp bijna overal geplaatst worden.

De betreffende lucht/water warmtepomp gebruikt de warmte uit de buitenlucht om de woning of het tapwater te verwarmen. Dit kan de warmtepomp met een hoog rendement doen, waardoor er per jaar flink bespaard kan worden op de energierekening. In tegenstelling tot de ketel kan de Loria in de zomer ook optioneel de woning koelen.

De warmtepomp is geschikt in zowel de nieuwbouw als bij complete en grootschalige renovaties. Is de ambitie om de woning gasloos te maken, dan is het een uitstekende keuze – ook vanwege haar hoge rendement en relatief lage aanschafprijs.

Techneco neemt als exposant deel aan Vakbeurs Energie, van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, en is daar te vinden in Hal 4, op standnummer C.019.

Ga terug