Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Nieuwe beurs in mei 2019: Monument

 

Komend voorjaar vindt voor het eerst ‘Monument’ plaats, een nieuwe beurs voor professionals in en eigenaren van monumentaal vastgoed.

Energieprofessionals met een zwak voor monumentaal erfgoed kunnen er hun hart ophalen, want de beurs richt zich specifiek op het beheer en behoud van gebouwd erfgoed. Monument vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als de vakbeurs Renovatie.

De uitdaging voortvloeiend uit de klimaatdoelstellingen is enorm. Dat geldt overall, maar met name ook voor bestaande bouw. De co-locatie van de vakbeurs Renovatie met de vakbeurs Monument levert dan ook zonder enige twijfel een interessant samenspel op. 

Monument gaat over onderhoud, herbestemming, restauratie en verduurzaming van monumenten. En ook over de transitie, dus. Professionals en eigenaren uit de erfgoedsector vinden er informatie, ontmoeten er bestaande en nieuwe relaties en doen er zaken.

De beurs Monument biedt bezoekers niet alleen een beursvloer met zo’n 100 bedrijven en partners, maar ook een gevarieerd kennisprogramma. Thema’s als de verstedelijkingsopgave en de herbestemming van religieus, agrarisch en industrieel erfgoed staan daarin centraal.

Zakelijke bezoekers van de beurs Monument hebben ook toegang tot de beurs Renovatie (en andersom) alsmede tot dat kennisprogramma. Gezamenlijk zijn de beurzen naar verwachting goed voor zo’n 8.000 bezoekers.  

Monument is een initiatief van 54events, organisator van vakbeurzen die vanuit hun thematische geaardheid de energietransitie raken, waaronder Vakbeurs Energie en de beurs Renovatie.

Ga terug