Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Nieuwe lijn warmtepompen van Remeha

 

Een oplossing voor duurzame vraagstukken op elk niveau. Alles voor de overgang  naar duurzaam verwarmen en koelen.

De Mercuria, Neptuna en Eria Tower voor de particuliere markt en de GAS HP 35-A en de E-HP voor de utiliteitsmarkt zijn innovatieve en betrouwbare warmtepompen. Remeha heeft ze alle vijf bij elkaar. Met deze brede range producten zijn is zij flexibel in het vinden van de beste oplossing. De warmtepompen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie.

Het is Remeha’s missie om invulling aan verduurzamingsvraagstukken te geven met de beste oplossing voor de klant; nu en in de toekomst. Duurzaam betekent immers letterlijk langdurend. In de meer dan 80 jaar ervaring met verwarmen, heeft Remeha zich hiermee weten te onderscheiden. En die ervaring vertaald in hun vernieuwde betrouwbare warmtepompen.

Deze hebben een brede vermogensrange tot maar liefst 175 kW. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en ze zijn grondig getest en beproefd. Daarnaast zijn zij allen voorzien van eSmart Inside, waardoor digitaal voorspellend onderhoud en monitoring nog gemakkelijker wordt. Remeha heeft dus een oplossing voor alle duurzame vraagstukken op elk ambitieniveau.

Wat hebben Remeha’s warmtepompen in huis?

  • Flexibele oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie
  • Beschikbaar in zowel elektrische als hydraulische variant
  • Een brede vermogensrange van 4,6 tot 175 kW
  • Beschikbaar voor individuele en collectieve installaties
  • Standaard een legionella beveiliging geïntegreerd
  • Zowel verwarmen als koelen

Remeha is exposant op Vakbeurs Energie en dus van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch (hal 3, stand A.028). Vakbeurs Energie is gratis toegankelijk voor professionals. Inschrijven kan tot en met maandag 8 oktober via deze registratielink.

Ga terug