Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Nieuwe oplossingen in verwarming

 

Producten voorzien van LED-verlichting en zelfleerfuncties; nieuwe inbouw-opties in wanden en plafonds.

Een belangrijke ontwikkeling in 2018: de aanpassing van de producten aan de nieuwe Ecodesign richtlijnen. Deze zijn in de gehele EU van kracht en hebben betrekking op het efficiënt inzetten van (onder andere) elektrische verwarmingssystemen. Etherma rustte haar systemen uit voor de hoogst haalbare efficiency klasse.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Zo hebben Etherma’s thermostaten een functie waarbij wordt uitgeschakeld als er een raam of deur openstaat en zijn deze voorzien van zelfleerfuncties. Haar producten worden in een eigen fabriek in Oostenrijk gemaakt, alwaar ook de kwaliteitscontrole en productontwikkeling is gesitueerd.

Etherma’s ontwikkelaars hebben een modulaire oplossing voor LED verlichting in combinatie met de LAVA Basic DM ontwikkeld. Hierdoor kan in een bestaande situatie de LAVA op de centraaldoos worden geplaatst, gecombineerd met de verlichting. Verlichting en verwarming zijn onafhankelijk regelbaar; de verlichting is leverbaar in twee kleuren.

Etherma is exposant op Vakbeurs Energie en dus van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch (hal 3, stand B.039). Vakbeurs Energie is GRATIS toegankelijk voor professionals: inschrijven kan t/m maandag 8 oktober via deze registratielink.

Ga terug