Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

PIF isolatie: hoge isolatiewaarde, lagere arbeidskosten én schoon werken


Reflex isolatiefolie B.V. is een Nederlandse producent van reflecterende isolatie systemen. Met de premium merken PIF Isolatie en PIF Home levert Reflex gecertificeerde systemen voor zowel de zakelijk als de particuliere markt. Institutionele woningbezitters, groothandels en professionele verwerkers zijn onze grootste afnemers. Daarnaast produceren we private labels voor andere marktpartijen. Door continu te groeien en innoveren kunnen wij de steeds groter wordende volumes in de markt blijven verzorgen. Zeker nu de energietransitie in volle gang is.

Schoon materiaal, makkelijk te verwerken

PIF isolatie is een veelzijdige isolatie materiaal en geschikt voor isolatie van hellend dak, vloer en wanden.  Het materiaal combineert een geringe materiaaldikte met een hoge Rc waarde. Hierdoor kan er een hogere isolatiewaarde worden bereikt in de ruimte die beschikbaar is. PIF isolatie is flexibel en makkelijk te verwerken zonder beschermende maatregelen. Prettig voor de verwerkers, maar voor bewoners, want die ervaren ook minder overlast.

PIF isofast; snel en slim isoleren

Een zolder in één dag isoleren en afwerken kan met PIF isofast: hét isolatiesysteem voor renovatie van hellende daken. Door de combinatie van isolatie en afwerking, kan het dak aan de binnenzijde worden geïsoleerd en afgewerkt in een arbeidsgang. Hierdoor wordt wel tot 50% op arbeidstijd bespaard. Door de slimme montage over de gordingen, is er minder zaagverlies en afval.

PIF isofast is beschikbaar voor zowel mutatie-onderhoud aan één woning als complete renovatieprojecten. Het biedt een hoge isolatiewaarde, met een geringe dikte. PIF isofast kan zelfs worden opgeleverd volgens de nieuwbouweis: een gecertificeerde Rc-waarde van 6 m2 K/W conform NTA 8800 en met ISSO-verklaring.

PIF on demand; altijd de juiste voorraad

Met het PIF on demand concept is de uitvoerder  zeker van de juiste voorraad op het project. Hierbij zorgen wij voor de periodieke opslag  en bevoorrading op locatie. En wordt ook het restmateriaal retour genomen voor recycling. Zo is er minder transport en verstoring op de locatie, wordt afval hergebruikt en kan er opgeruimd worden gewerkt.

Wilt u weten hoe onze snelle, schone en slimme oplossingen isolatieprojecten makkelijker maken? Bezoek PIF isolatie in hun stand: B007 in Hal 6, bel 085 – 029 09 09 of mail naar info@pifisolatie.nl.

Ga terug