Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Regelingen voor verduurzaming van de gebouwde omgeving


Als aannemer of installateur verduurzaamt u woningen of panden voor uw klanten. Dat kunnen particuliere woningeigenaren, woningcorporaties, vve’s, maar ook ondernemers zijn. Grote kans dat deze klanten bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld isolatiemaatregelen, een (hybride) warmtepomp of zonnepanelen. Vaak is dat de ISDE maar denk ook aan de regelingen SVOH, SVVE, SAH en DUMAVA. Op de Vakbeurs Energie geven onze RVO-adviseurs een presentatie en zijn we beschikbaar voor vragen in de RVO-stand.

Advertorial RVO

Presentatie Verduurzamen gebouwde omgeving en ISDE

Welke subsidies zijn er allemaal voor de verduurzaming van woningen en panden? We heten u op 10 oktober graag welkom in het Praktijktheater Energiebesparing. U krijgt hier eerst inzicht in ons brede aanbod aan regelingen én voor wie ze bedoeld zijn. Dan zoomen we in op de ISDE. Hoe gaat u te werk zodat uw klant eenvoudig en vlot bij ons de ISDE subsidie kan regelen én het u geen uitzoekwerk achteraf oplevert? We zetten de belangrijkste tips op een rij en geven concrete voorbeelden. Krijg antwoord op vragen zoals:

  • Wat is het verschil als mijn klant een ondernemer of een particulier is?
  • Waarom is een meldcode op de factuur nodig, wie is ermee geholpen?
  • Hoe zit het met warmtepompen voor ondernemers?

We zien u graag om 14:40 uur in het Praktijktheater!

Stand Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Na de presentatie nog even doorpraten of een vraag stellen? Dat kan in de stand van RVO: 06.A035. Deze staat op de grens tussen de Vakbeurs Energie en Zero Emission | Ecomobiel. U kunt op alle beursdagen bij onze stand terecht voor informatie over de verschillende subsidieregelingen voor het verduurzamen van woningen en panden.

Lees meer:

Ga terug