Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

TVVL nieuwe kennispartner

Het onafhankelijke kennisplatform in de installatietechniek TVVL maakt tijdens Vakbeurs Energie de verbinding tussen kennis en mensen en draagt als kennispartner bij aan de inhoudelijke programmering. Daarnaast is TVVL ook aanwezig als standhouder tijdens de 3 dagen van de beurs.

“Nederland zit vol in de energietransitie met alle uitdagingen die daarbij horen”, stelt TVVL-directeur John Lens. “De belangstelling voor nieuwe technieken en oplossingen voor energiebesparing en verduurzaming is ongekend groot. Wij willen installatietechnici verder helpen door deelname aan Vakbeurs Energie.”

TVVL staat niet alleen als exposant op de beursvloer, maar draagt nadrukkelijk bij aan het inhoudelijke kennisprogramma. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en energiemanagement? Aan welke wet- en regelgeving moeten installaties binnenkort voldoen? Waar vind je betrouwbare en onafhankelijke informatie?

"De wereld van de installatietechniek verandert snel en installatietechnici moeten veel informatie verwerken om bij te blijven. Wij bieden onafhankelijke informatie en dragen bij aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en hulpmiddelen”, stelt Lens.

Achter de schermen wordt door TVVL momenteel hard gewerkt aan de invulling van het kennisprogramma. Meer informatie daarover in de volgende nieuwsbrief.

Ga terug