Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Themamiddag partner Smart Energy NL

Op 12 maart organiseert kennis- en netwerkgroep en partner van Vakbeurs Energie Smart Energy NL een themamiddag over slim, elektrisch OV.

 

Binnen de vervoerswereld doen smart grids volop hun intrede. Daarnaast staat verduurzaming van de energievoorziening en het vervoer hoog op de agenda. Welke initiatieven lopen er? Wat zijn de plannen voor de toekomst? En wat kan de energiewereld ervan leren? 

Deskundigen van onder andere GVB, Movares, RET, Qbuzz, ProRail en Stevin geven antwoord op deze vragen. Tijdens de middag is er veel ruimte voor interactie en aandacht voor praktijkervaringen. Wat werkt wel en wat niet? We eindigen met een netwerkborrel.

Het is de 15e themamiddag georganiseerd door Smart Energy NL. De middag vindt plaats in Rotterdam nabij het Centraal Station. Deelname is gratis en vol is vol. Meer informatie en het inschrijfformulier staan hier.

(Graag maken wij jullie ook attent op de 2-daagse training over de energietransitie door Smart Energy NL. De eerstvolgende start op 28 maart. De nadruk ligt op de transitie van de energie-infrastructuur. Doel is om de basiskennis van deelnemers te vergroten. Kennis van energietechniek is niet vereist. Meer weten? Ga dan naar deze pagina.)

Ook op Vakbeurs Energie organiseert Smart Energy NL een seminar. Daarbij worden onder de titel ‘Smart Energy Highlights’ onder meer de volgende vragen beantwoord:

  • Hoe is het met de verduurzaming van onze energievoorziening gesteld?
  • Wat zijn laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland?
  • Welke verbetermogelijkheden zijn voor Nederland het meest kansrijk?

De interactieve sessie is gericht op iedereen die met de verduurzaming van de energievoorziening te maken heeft en vindt plaats op beursdag 3: donderdag 10 oktober van 15:00 tot 16:00.

Ga terug