Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Totaaloplossingen voor de energietransitie


Met de LAVA infraroodverwarmingspanelen en AQUA warmwateroplossingen biedt ETHERMA oplossingen voor energiezuinige en CO2 emissievrije woningen.

>> advertorial >>

Voor zowel voor renovatie als nieuwbouw wordt de juiste oplossing voor de juiste woning gezocht, onze specialisten helpen met het advies. De energietransitie brengt grote uitdagingen met zich mee. Elke woning vraagt om maatwerk, de BENG laat duidelijk zien hoe bouwkundige en installatietechnische aspecten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Het verwarmen met infraroodpanelen biedt in een aantal woningtypen grote voordelen. Denk hierbij aan het gericht en individueel warmen, het hoge comfort, de snelle reactietijd, hoge bedrijfszekerheid en lange levensduur. ETHERMA zet deze producten veel in voor 1 en 2 persoons huishoudens en vakantiewoningen.

Voor deze woningen bieden we nu ook een oplossing voor de warmwater voorziening, middels doorstroomheaters en warmtepompboilers. Ook hier is het zaak om de juiste keuze te maken afhankelijk van de situatie.

Doorstroomheaters hebben als groot voordeel dat er geen warmteverlies optreedt door stilstand. Daarmee zijn ze uiterst geschikt in situaties waar op onregelmatige momenten en relatief laag frequent warm water nodig is. Zoals bijvoorbeeld in vakantiewoningen. Maar ook in kleine appartementen zijn doorstromers geschikt, doordat ze bijvoorbeeld weinig ruimte innemen en eenvoudig zijn in het gebruik.

Warmtepompboilers kunnen goed ingezet worden in één gezinswoningen. Doordat gebruik wordt gemaakt van de energie uit de buitenlucht wordt op een efficiënte manier warm water bereid. Warmtepompboilers hebben geen buitenunit nodig en zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Uiteindelijk komt het aan op een juiste advisering. De sales support van ETHERMA heeft 40 jaar ervaring met elektrische verwarming. Wij ontwikkelen en produceren onze producten zelf in Oostenrijk en garanderen een lange, comfortabele en probleemloze werking.

Meer informatie is te vinden op:

 

 

 

Ga terug