Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Vento, de ultra-lagetemperatuurradiator met koelfunctie


Een Vento ultra-lagetemperatuurradiator verwarmt uw woning met de laagste watertemperaturen, dus zuiniger, zonder dat u aan warmtecomfort moet inboeten.

Met een lage aanvoertemperatuur tussen 35 en 60°C bespaart de Vento energie, zonder in te leveren op warmtecomfort. De ingebouwde ventilatoren zorgen voor extra convectiewarmte en passen zich snel en volledig automatisch aan de gevraagde temperatuur aan.

De gemeten geluidsdruk van de ventilatoren bedraagt op een afstand van 1 meter voor een type van 600 mm hoog bij 1000 mm lang slechts 32 dB(A).

Ook koelen is mogelijk

En nog meer comfort: in combinatie met een warmtepomp, ingesteld op een minimum van 17°C, kunt u met een Vento radiator ook koelen. Geen overbodige luxe, want huizen zijn tegenwoordig steeds beter geïsoleerd wat in de zomer het risico op oververhitting vergroot. De koeling werkt  volautomatisch en voelt als een aangenaam, verfrissend briesje.

Slim en gebruiksvriendelijk

Er is geen complex bedieningspaneel. De radiator wordt gewoon via een thermostatische kraan (en/of kamerthermostaat) volautomatisch aangestuurd.

Eenvoudig te installeren

De Vento is makkelijk te koppelen aan elke verwarmingsbron en wordt geïnstalleerd zoals traditionele radiatoren, er is alleen een stopcontact vereist (voor de ventilatoren).

Verwarmen in stijl

Bij Vento radiatoren is alles ingebouwd in de radiator. Zo blijft de typische radiatorvorm bewaard. De Vento is beschikbaar als compactradiator met 4 aansluitingen en een geprofileerde voorzijde en als ventielradiator met 6 aansluitingen en een vlakke voorplaat. Het zijn allebei type 22 radiatoren, verkrijgbaar in 9 breedtematen (van 500 mm t.e.m. 2000 mm) en in 3 hoogtematen (400, 600 en 900 mm). Aan u de keuze.

Nieuwbouw en renovatie

Omdat ze met alle soorten warmtebronnen te combineren zijn, passen de Vento radiatoren zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dankzij hun speciaal design kunnen ze perfect op het bestaande leidingwerk worden aangesloten.

Ga terug