Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Workshop Van Empel over SCIOS-regelgeving

Op woensdag 10 oktober organiseert Van Empel Inspecties en Advisering een kennis-event onder de titel ‘Hé Van Empel?’.

Van 16.00 tot ca. 18.00 uur praat Van Empel bezoekers van Vakbeurs Energie bij over de laatste ontwikkelingen op inspectiegebied, met de focus op wet- en regelgeving en SCIOS. Aansluitend wordt nagepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Kennis is macht

Werkgever en medewerkers moeten goed inzetbaar zijn, qua houding en technische kennis. En die kennis moet toepasbaar zijn, in een technische wereld die voortdurend in ontwikkeling is. Op hen rust de grote verantwoordelijkheid om die kennis up-to-date te houden.

Die medewerkers zijn het kapitaal van de onderneming. En dat moet gekoesterd worden. Via allerlei wet- en regelgeving dwingt de overheid werkgevers om werknemers zodanig op te leiden dat zij in hun dagelijkse praktijk de risico’s waaraan zij bloot worden gesteld kunnen herkennen en daarmee om leren gaan.

Workshops

Van Empel Inspecties en Advisering is geen opleidingsbedrijf. Hun specialisten hebben daarentegen wel de kennis en kunde in huis om werkgevers te ondersteunen bij het op peil houden van de kwaliteit van hun medewerkers en organisatie.

Voor wie?

‘Hé Van Empel?’ is er voor technici, werkvoorbereiders, Engineers, Contractbeheerders, SCIOS-gecertificeerden, projectleiders, installatie-verantwoordelijken, risico-deskundigen en andere belanghebbenden.

Aanmelden kan binnenkort via de website van Vakbeurs Energie.

Wilt u óók een workshop verzorgen op Vakbeurs Energie? Neem dan contact op met Rein Bosma, via rein@54events.nl of +31(0)6 38145224.

Ga terug