Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

LAVA® ARCUS unieke ronde infraroodverwarming (Advertorial)

 

Vakbeurs Energie deelnemer in 2021 ETHERMA Benelux BV presenteert dit jaar haar welbekende infraroodverwarmingsproducten. De LAVA® ARCUS is een unieke ronde infraroodverwarming voor aan het plafond en/of wand.

Duurzaamheid staat bij ETHERMA in een hoog vaandel. Voor onze stralingspanelen gebruiken wij materialen van hoge kwaliteit en een lange levensduur. De producten worden in onze eigen fabriek in Oostenrijk gemaakt, waar ook de kwaliteitscontrole en productontwikkeling zit. De combinatie van een optimaal stralingsoppervlak en zeer goede isolatie aan de achterzijde maken dat de infraroodpanelen van ETHERMA tot de beste infraroodpanelen in de markt behoren.

Onze productontwikkelaars hebben een frame-loos paneel ontworpen die heel eenvoudig aansluit op het design van elke ruimte. Dankzij het tijdloze design past deze verwarming werkelijk in elke omgeving. De ronde, bolle vorm van de infraroodverwarming zorgt voor een maximale stralingswerking in de ruimte en garandeert een gelijkmatige warmteverdeling voor een behaaglijk klimaat. 

Een product wat het met de naderende winter altijd goed doet is de LAVA® desk, een infraroodpaneel met een vermogen van 120W dat onder het bureau wordt gemonteerd. Veel al is in kantoorsituaties het probleem dat er altijd discussie is over de temperatuur op kantoor. Op deze manier kan iedereen onafhankelijk zijn/haar temperatuur op de werkplek regelen.

Meer informatie is te vinden op onze website www.etherma.nl. Meer informatie over de branchevereniging Infraroodverwarming is te vinden op www.ig-infrarood.nl.

Ga terug