Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

QUE-TECH Partner in comfort (Advertorial)

Advertorial

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen zit in onze genen. Dat merk je aan onze manier van zakendoen, onze betrokkenheid bij de samenleving en natuurlijk: slimme, efficiënte en energiezuinige oplossingen in de stadsverwarming. Een goede installatie maakt het leven makkelijk(er). Het draagt bij aan een optimaal woon-werkcomfort, de gezondheid, welzijn én veiligheid van ons allemaal.

Que-tech is in 2019 opgericht en is een relatief jong bedrijf met medewerkers die jarenlange ervaring in installatiebranche hebben. Vanuit zusterbedrijf Scheer & Foppen is de kennis van 35 jaar ervaring in de stadsverwarming meegenomen. Met deze kennis en passie voor techniek hebben we onze eigen producten ontwikkeld. Hoge kwaliteit en functionaliteit staan hierbij in het middelpunt.

WAT DOEN WIJ
Wij zijn leverancier van warmte overdrachtsstations en warmte afgiftesets alsmede van diverse producten voor de installatiebranche. Deze overdrachtsstations en afgiftesets zijn uitermate geschikt voor een centraal warmtedistributienet voor blok, complex, wijk en stadsverwarming.

Que-tech heeft twee standaard producten, te weten de Economy-line (voor overdrachtsstations) en de Comfort-line (afgiftesets voor woningen en appartementen).

Is uw uitdaging niet onder één van deze standaard categorieën te plaatsen? Zoekt u een speciale oplossing die precies aan uw wensen voldoet? Wij gaan graag voor u aan de slag om samen met u te komen tot de juiste en op maat gemaakte oplossing.

Bij Que-tech investeren wij in het vergroten van onze kennis en de verdere ontwikkeling van slimme, innovatieve producten, technische diensten en duurzame installatieoplossingen. Wij willen daarmee een bijdrage leveren aan de continuïteit en duurzaamheid van uw organisatie en een gezonde wereld voor toekomstige generaties.

Ons uitgangspunt? Een goede balans tussen mens, milieu en maatschappij. Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel onze website

Uw warmte, onze producten.

Ga terug