Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Universele solar kabel- en leidingdoorvoer

 

De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° van Ubbink is volledig lucht- en waterdicht. Bovendien is deze uitgerust met twee aparte doorvoerbuizen voor de plus en min kabel. Hierdoor zijn kortsluiting en storingen voortaan verleden tijd.

Met deze innovatieve oplossing komt Ubbink, dat ook in 2021 weer uitstekend op de vakbeurs vertegenwoordigd zal zijn, tegemoet aan de belangrijkste wensen ten aanzien van storingsvrije dakaansluitingen. De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° voorkomt namelijk niet alleen storingen, maar is tevens geschikt voor alle gangbare hellende daken en dakpakkettypes en voorziet in een optimale plaatsingsvrijheid.

NPR-advies
Met de Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° kiest u voor zekerheid. De NPR 5310:2017 (Nederlandse praktijkrichtlijn bij NEN 1010) adviseert namelijk om de plus en min bekabeling van A tot Z in separate kabelmanagementsystemen te plaatsen. Indien u dit advies wilt volgen moet u voor beide kabelmanagementsystemen een doorvoerset installeren.

 

Ga terug