Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws item

Duurzame toppers gezocht (advertorial RVO)


Is uw bedrijf goed energiebesparend bezig? Of wekt uw bedrijf misschien energie op? Dan maakt u kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2021.

Organisaties die in 2020 en/of 2021 hun energiehuishouding zo efficiënt en duurzaam mogelijk hebben ingericht, of hiermee bezig zijn, maken kans op de EZK Energy Award Bedrijven 2021. Met 25.000 EUR prijzengeld in het vooruitzicht voor de winnaar, daagt het ministerie van Economische Zaken en Klimaat Nederland uit de mooiste casussen van energiebesparing en verduurzaming aan te dragen. Bent u dat voorbeeld? Kent u dat voorbeeld? Dien het in!

Inschrijven kan tot en met 4 november 2021 17.00 uur. Een 4-koppige jury beoordeelt de aanmeldingen en nomineert 3 bedrijven waarvan 1 de titel wint. De winnaar ontvangt, naast de award, een geldbedrag van 25.000 euro en krijgt aandacht via de (sociale) media.

Elke ondernemer, klein of groot

“Als jury kijken we naar de creatieve toepassing van huidige technieken, waarmee ondernemers bijdragen aan de klimaatdoelstelling”, vertelt juryvoorzitter Esther Pijs. “Zoals de mooie toepassingen van vorig jaar: de kringloopeconomie, monomestvergisting en geothermie, waarin bedrijf én omgeving vergroenen. We nodigen elke ondernemer – klein of groot – uit zich in te schrijven.”

EZK Energy Award

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt de prijs beschikbaar. Met het uitreiken van de award wordt het zichtbaar wat er nu allemaal mogelijk is qua techniek en innovatie waarmee bedrijven hun energiehuishouding kunnen verduurzamen.

Het bekendmaken van de winnaar én de feestelijke uitreiking vinden plaats op 27 januari 2022 tijdens het EZK evenement: Partners in energie-uitdagingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of uw bedrijf aanmelden? Kijk op de pagina EZK Energy Award Bedrijven.

Op woensdag 13 oktober 2021 kunt u van 14:15 tot 14:45 uur de workshop Duurzaam MKB: van energieadvies tot prijzengeld bijwonen in het Praktijktheater Smart Energy. Hierin wordt meer verteld over de EZK Energy Award en de nieuwe subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM).

Ontmoet RVO

RVO ondersteunt en adviseert ondernemers bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen. Ontmoet ons in de RVO-stand en ga met een van de vele RVO-adviseurs en -experts in gesprek. Wij beantwoorden graag al uw vragen over subsidies, regelingen en programma’s en bieden advies ongeacht waar u staat met uw bedrijf in het verduurzamingstraject.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is tijdens de vakbeurzen met een stand aanwezig in Hal 6, met voorlichting en advies.

Ga terug