Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Etherma: design infraroodverwarming voor de badkamer

Badkamers kunnen het beste verwarmd worden middels een combinatie van elektrisch vloerverwarming en infraroodpanelen. Als het infraroodpaneel ook nog eens voor warme handdoeken zorgt, is het comfort optimaal.

Lees meer...

‘Aanvragen duurzaamheidssubsidies verdubbelt’

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) verwacht dat het aantal subsidieaanvragen binnen de ISDE-regeling voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers dit jaar verdubbelt tot 80.000 stuks.

Lees meer...

‘Energietransitie vereist betere afspraken over data’

In de energietransitie spelen data een cruciale rol: geen stroom zonder data. Overheid en sectorpartijen hebben echter nog veel te doen voordat het gebruik van data bijdraagt aan een maatschappelijk verantwoorde energietransitie, concludeert het Rathenau Instituut.

Lees meer...

TVVL nieuwe kennispartner

Met trots presenteren we kennisplatform TVVL als nieuwe kennispartner tijdens de Vakbeurs Energie. TVVL verzorgt drie dagen een inhoudelijke programmering op de beursvloer.

Lees meer...

Bezoekersregistratie Vakbeurs Energie 2022 geopend

Vandaag opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van Vakbeurs Energie. Die vindt  plaats op 11, 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Zero Emission | Ecomobiel en de vakbeurzen PTREFAB en Industrial Heat & Power.

Lees meer...

Technische bedrijven rekenen op fors hogere energierekening

Bedrijven in de technologische industrie zijn volgend jaar waarschijnlijk veel meer kwijt aan energiekosten. Volgens inkoopcombinatie Energy Services stijgt de stroomrekening volgend jaar met een factor vier.

Lees meer...

‘Helft Nederlandse stroom komt van zonnepanelen en windmolens’

Bijna de helft van de elektriciteit die Nederlanders in juni gebruikten is duurzaam opgewekt. Dat is een record, meldt energieleverancier Zonneplan na een analyse.

Lees meer...

Consortium NieuweWarmteNu! kan dankzij Groeifonds collectieve warmteprojecten realiseren

Met behulp van 200 miljoen euro uit het Nationaal Groeifonds kan NieuweWarmteNu! (NWN!) 26.000 huizen en gebouwen en ruim 800 hectare glastuinbouw van het aardgas af halen.

Lees meer...

Innovatieve energieschutting wint Amersfoortse duurzaamheidsprijs

VITBouw Installatietechniek uit Hoevelaken krijgt 50 duizend euro van de gemeente Amersfoort om het innovatieve idee voor een energieschutting te kunnen opschalen.

Lees meer...

Utrecht zet in op lokale energienetwerken

De gemeente Utrecht wil met meer zonnepanelen en slimme netoplossingen in 2030 drie keer zoveel zonne-energie opwekken als nu. Bedrijven met grote daken worden verplicht daar zonnepanelen op te leggen.

Lees meer...