Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Totaaloplossingen voor de energietransitie

Met de LAVA infraroodverwarmingspanelen en AQUA warmwateroplossingen biedt ETHERMA oplossingen voor energiezuinige en CO2 emissievrije woningen. (advertorial)

Lees meer...

Vakbeurs Energie gaat door!

Op 12, 13 en 14 oktober opent Vakbeurs Energie haar deuren in de Brabanthallen in Den Bosch. Met een uitstekend aanbod van exposanten, op een inmiddels vrijwel geheel gereserveerde beursvloer.

Lees meer...

Meestgestelde vragen over nieuwe geluidseisen

Per 1 april zijn de geluidseisen voor buitenunits van warmtepompen en airco’s aangescherpt. Erwin Janssen van Nathan beantwoordt de 5 meestgestelde vragen.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Duco

Alle nieuwbouwwoningen energiezuinig sinds 2021? De familie Wittouck hield tijdens de bouw van hun nieuwbouw in Staden al rekening met de strengere -eisen.

Lees meer...

Meer doen met minder energie

Danfoss kijkt enorm uit naar Vakbeurs Energie, in oktober van dit jaar. Vandaar een voorproefje van wat u op onze stand mag verwachten.

Lees meer...

Hotel uit 1891 in transitie: Van aardgas naar all-electric

Warmtepomp en warmtepompboiler zorgen voor warmte en warm tapwater in groen verhuurconcept. Hierbij staat duurzaamheid centraal en wordt er overgestapt van verwarmen met aardgas naar all-electric. (advertorial)

Lees meer...

Column Coen van de Sande - "Koel- en klimaatbranche pionier in duurzamere wereld"

"Nederland heeft afspraken gemaakt om de verdere klimaatverandering door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Dit betekent concreet dat we in 2030 voor 49% minder CO2-uitstoot moeten zorgen ten opzichte van 1990. In 2050 moet dit zelfs met 95% verminderd zijn."

Lees meer...

Column Margreet van Gastel - "Duurzaam ondernemen: waar moet ik beginnen?"

Iedere dag staan de media bol over klimaatverandering, duurzaam ondernemen, de mogelijkheden en soms ook de onmogelijkheden. Maar wat betekent het voor mij als ondernemer of adviseur?

Lees meer...

Standaard voor woningisolatie

De standaard voor woningisolatie geeft aan wanneer een woning genoeg is geïsoleerd om aardgasvrij te kunnen worden.

Lees meer...

Groene waterstoffabrieken in North Sea Port

Dankzij twee 25 megawatt waterstofelektrolyse installaties in North Sea Port zal binnen enkele jaren miljoenen kilo’s waterstof geproduceerd worden.

Lees meer...