Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

GRATIS bezoekersregistratie
voor professionals:
nog dagen
sluiten X

Energy Storage Day: Energietransitie kan niet zonder opslag

Tijdens de Energy Storage Day 2021 onderzoeken we hoe het ervoor staat met de business case van verschillende energieopslag-technologieën.

Lees meer...

‘Hybride warmtepompen maken klimaatdoelen haalbaar’

Een rapport van de Nederlandse Verwarmingsindustrie toont aan dat de klimaatdoelen in 2030 zonder problemen gehaald kunnen worden.

Lees meer...

Zonnepanelen op een Rijksmonument Hermitage

Museum de Hermitage Amsterdam huist in een bijna 350 jaar oud rijksmonument. Met gebruik van de SDE+ plaatste het museum 316 zonnepanelen op het dak.

Lees meer...

Speciale corporatie- en gemeentedagen

Tijdens Vakbeurs Energie zijn er speciale dagen voor corporaties en gemeenten. Hoe worden die voor 2050 energieneutraal en wat kunnen ze van hun peers leren?

Lees meer...

Meer zonnepanelen na publicatie IPCC-rapport

Sinds het laatste IPCC-rapport zijn er in Nederland meer zonne-energieprojecten gefinancierd, stelt financieringsplatform ZonnepanelenDelen.

Lees meer...

“De Energie Investeringsaftrek verkleint het gat tot de duurzame markt”

De overgang naar schone energie versnellen door veilige en betrouwbare waterstofbronnen te maken die duurzame, emissievrije (uitstootvrije) stroom leveren. Dat is de missie van Dutch Energy Solutions (DENS). Het bedrijf ontwikkelde een uitstootvrije aggregaat.

Lees meer...

De Lucernario aerante Inox van Techcomlight

De Lucernario aerante Inox kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in de tuin!

Lees meer...

Waterstof, waterstof en nog eens waterstof

Waterstof wordt een onmisbare rol toebedeeld in de energietransitie. Gelijktijdig met Vakbeurs Energie organiseren we daarom de Dutch Hydrogen Days.

Lees meer...

“Het is nooit de warmtepomp”

“Bij een storingsmelding op de warmtepomp, ligt het probleem nooit aan de warmtepomp”, zegt Heliotherm Oostenrijk. Ze hebben hier bijna 100% gelijk.

Lees meer...

Meer duurzame warmte door seizoensopslag

Hogetemperatuur seizoensopslagsystemen kunnen in 2030 zorgen voor bijna 60% minder CO2-emissies door het overbodig worden van gasgestookte piekketels.

Lees meer...