Taal
Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

De Renovatieversneller van start

Op 4 maart 2020 vond de eerste introductiebijeenkomst van de Renovatieversneller plaats. Vraagbundeling en een subsidieprogramma vormen de basis.

Lees meer...

Energietransitie bestaande bouw

In 2050 moeten 7 miljoen woningen en één miljoen gebouwen van het aardgas af. De opgave is enorm. Vakbeurs Energie en RENOVATIE bundelen de krachten.

Lees meer...

Vakbeurs Energie krijgt gezelschap van RENOVATIE en MONUMENT

Vakbeurs Energie en de gelijktijdige vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel krijgen gezelschap van de vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die vandaag door 54events werden verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober.

Lees meer...

Gemaakt voor de toekomst: de warmtepomp aroTHERM plus (Advertorial)

Vaillant introduceerde zijn nieuwe monobloc lucht-water warmtepomp, de aroTHERM plus.

Lees meer...

Warmtepompen met connectiviteit

NIBE introduceerde de nieuwe S-serie warmtepompen. Deze zijn gebaseerd op een nieuw hard- en softwareplatform, waarbij connectiviteit centraal staat.

Lees meer...

Warmtepomp kan het dak op!

Wat Ubbink betreft kunt u het dak op! Althans, met uw warmtepomp. De buitenunit-behuizing 'Deocorio' staat namelijk als een schoorsteen op uw dak.

Lees meer...

Ene soort energie is de ander niet!

Zonder aandacht voor de energiekwaliteit maken we verkeerde keuzes in de energietransitieDe ene warmte is namelijk de andere niet. 

Lees meer...

SDE+ subsidie van twee naar vier miljard euro

Goed nieuws was er voor zonprojecten die niet werden gehonoreerd in de najaarsronde van SDE+. In maart startte de voorjaarsronde met 4 miljard euro.

Lees meer...

Gemeentedag Energietransitie

Ook dit jaar komt er een Gemeentedag Energietransitie op Vakbeurs Energie. Een dagprogramma voor en door gemeenten, provincies en waterschappen. 

Lees meer...

Nederlandse woningen verliezen 2,4°C in 5 uur

Nederlandse woningen verliezen gemiddeld 2,4 °C in vijf uur tijd. Dat is 2,5 keer zo snel als in veel andere West-Europese landen. 

Lees meer...