Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

De Lucernario aerante Inox van Techcomlight

De Lucernario aerante Inox kan zowel bij de nieuwbouw als bij een renovatie van het terras of de stoep geïnstalleerd worden. Ook ideaal voor toepassing in de tuin!

Lees meer...

Waterstof, waterstof en nog eens waterstof

Waterstof wordt een onmisbare rol toebedeeld in de energietransitie. Gelijktijdig met Vakbeurs Energie organiseren we daarom de Dutch Hydrogen Days.

Lees meer...

“Het is nooit de warmtepomp”

“Bij een storingsmelding op de warmtepomp, ligt het probleem nooit aan de warmtepomp”, zegt Heliotherm Oostenrijk. Ze hebben hier bijna 100% gelijk.

Lees meer...

Meer duurzame warmte door seizoensopslag

Hogetemperatuur seizoensopslagsystemen kunnen in 2030 zorgen voor bijna 60% minder CO2-emissies door het overbodig worden van gasgestookte piekketels.

Lees meer...

Een flexibel, gecertificeerd en duurzaam isolatiebedrijf

De vakmensen van Profijt Isolatie BV zijn breed inzetbaar en hebben één gezamenlijke missie: het duurzaam isoleren van woningen en gebouwen met de meest optimale en duurzame materialen voor het beste resultaat. (advertorial)

Lees meer...

Totaaloplossingen voor de energietransitie

Met de LAVA infraroodverwarmingspanelen en AQUA warmwateroplossingen biedt ETHERMA oplossingen voor energiezuinige en CO2 emissievrije woningen. (advertorial)

Lees meer...

Vakbeurs Energie gaat door!

Op 12, 13 en 14 oktober opent Vakbeurs Energie haar deuren in de Brabanthallen in Den Bosch. Met een uitstekend aanbod van exposanten, op een inmiddels vrijwel geheel gereserveerde beursvloer.

Lees meer...

Meestgestelde vragen over nieuwe geluidseisen

Per 1 april zijn de geluidseisen voor buitenunits van warmtepompen en airco’s aangescherpt. Erwin Janssen van Nathan beantwoordt de 5 meestgestelde vragen.

Lees meer...

Exposant aan het woord: Duco

Alle nieuwbouwwoningen energiezuinig sinds 2021? De familie Wittouck hield tijdens de bouw van hun nieuwbouw in Staden al rekening met de strengere -eisen.

Lees meer...

Meer doen met minder energie

Danfoss kijkt enorm uit naar Vakbeurs Energie, in oktober van dit jaar. Vandaar een voorproefje van wat u op onze stand mag verwachten.

Lees meer...