Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Ventilatie: Samenwerken geeft scholen lucht!

Door het coronavirus krijgt schoolventilatie veel aandacht. Terecht natuurlijk, maar die aandacht heeft het altijd al verdiend. (Advertorial)

Lees meer...

Dutch Hydrogen Days op 12, 13 en 14 oktober 2021

Teneinde het thema ‘waterstof’ inhoudelijk te laden, organiseert 54events – in samenwerking met veel van deze stakeholders – tijdens haar gelijktijdige vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie en Industrial Heat & Power van 12 t/m 14 oktober de Dutch Hydrogen Days.

Lees meer...

Nieuw energielabel voor gebouwen

Vanaf 1 januari 2021 is er een nieuw energielabel voor gebouwen. Dit label geeft beter inzicht in de energiezuinigheid van het gebouw.

Lees meer...

NVKL richt vizier op groene toekomst

De Nederlandse Vereniging voor ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL) bestond in 2020 zeventig jaar.

Lees meer...

Het is zover: BENG!

Er is al jaren over gepraat en geschreven, maar sinds 1 januari 2021 gelden dan toch echt de nieuwe BENG-eisen voor nieuwbouw.

Lees meer...

Kwaliteitsverklaring energieprestatie product

Stichting BCRG beheert kwaliteitsverklaringen met de energieprestatie van producten en systemen die voor de berekening van BENG 2 worden gebruikt.

Lees meer...

Kinderen verwarmen de school

In deze tijden van Corona is er volop aandacht voor ventilatie. Ook bij scholen. Maar wat is goed ventileren? Carl-peter Goossen legt het uit.

Lees meer...

Aangescherpte eisen technieken Energielijst 2021

Nieuwe opties voor energiebesparing in de industriële keten en wijzigingen in het voordeel voor LED-verlichting zijn de belangrijkste wijzigingen in de gepubliceerde Energielijst 2021. Het budget voor de EIA in 2021 bedraagt € 149 miljoen.

Lees meer...

Inspiratietours over de verduurzaming van de industrie

VEMW, NVDE en RVO organiseerden de afgelopen drie jaar diverse inspiratietours door en voor de industrie. Met een vijftal nieuwe thema’s en inspirerende sprekers werd ook dit jaar weer met succes veel kennis en ervaring uitgewisseld over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie.

Lees meer...

ATR: heroverweeg invoering Expertlabel

Het Adviescollege toetsing regeldruk (ATR) adviseert het kabinet om invoering van het expertlabel te heroverwegen totdat de meerwaarde is aangetoond.

Lees meer...