Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Groene waterstoffabrieken in North Sea Port

Dankzij twee 25 megawatt waterstofelektrolyse installaties in North Sea Port zal binnen enkele jaren miljoenen kilo’s waterstof geproduceerd worden.

Lees meer...

Deurdikte naar 54 mm: klein verschil, groot resultaat

Bij gevelisolatie zijn goed isolerende deuren belangrijk. Door een 38 mm dikke deur te vervangen door een 54 mm deur stijgt de isolatiewaarde fors.

Lees meer...

Startup: Use All Energy ontwikkelt PVT paneel

René Siegerink begon eind 2010 met Use All Energy. In eerste instantie alleen met zonnepanelen, maar inmiddels heeft hij een PVT systeem ontwikkeld.

Lees meer...

Innovative Energy Solutions Award

Energietransitie kan altijd slimmer. Daarom is Vakbeurs Energie ook dit jaar weer op zoek naar de meest aansprekende innovatie.

Lees meer...

Dinsdag 12 oktober: Smart Energy Highlights

Nederland wil meer duurzame opwekking, maar tegelijkertijd de kwaliteit en betaalbaarheid van haar infrastructuur behouden. Een mooie uitdaging die om innovatieve oplossingen vraagt.

Lees meer...

Energiebesparing tot 40% met slimme zonwering

Uit onderzoek blijkt dat intelligente zonwering en actieve daglichtgestuurde binnenverlichting samen kunnen zorgen voor energiebesparing tot 40%.

Lees meer...

Factsheet zomercomfort in nieuwe woningen

De nieuwe factsheet van Lente-akkoord ZEN gaat in op TOjuli. Wat zijn de achtergronden, hoe is de berekeningsmethode en wat is de samenhang met BENG?

Lees meer...

Gas geven aan energietransitie landmacht

De landmacht werkt aan verduurzaming van haar energieverbruik. Daartoe is het ‘Energietransitie team landoptreden’ geformeerd bij Kenniscentrum Genie.

Lees meer...

Schaduweffect windturbines op zonneparken

TNO doet in een consortium onderzoek naar de effecten van schaduw op de energieopbrengst van zonneparken. Het onderzoek loopt tot en met oktober 2022.

Lees meer...

Over duurzame waterstof - in gesprek met Jörg Gigler

Inzetten op duurzame waterstof zorgt voor nieuwe banen, vermindert de uitstoot van broeikasgassen en is essentieel voor de energietransitie.

Lees meer...