Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Europese PV met backcontact-technologie

Zonnepaneel IconIQ is het resultaat van een unieke combinatie van twee technologieën, die beide in Europa ontwikkeld zijn.

Lees meer...

Masterclass zonnepanelen van Youen

Met een jaarlijkse masterclass op 8 oktober 2020 deelt installatiebedrijf Youen actuele kennis over zonnepanelen.

Lees meer...

Aan de slag met NTA 8800

Vanaf 1 januari 2021 gelden er nieuwe energieprestatie-eisen voor nieuwbouw: BENG eisen. Daarvoor is een nieuwe bepalingsmethode ontwikkeld: NTA 8800.

Lees meer...

Scholen: ventilatiesysteem controleren

Het Landelijk Coördinatieteam Ventilatie op Scholen (LCVS) gaf scholen tot gisteren de gelegenheid hun ventilatiesysteem te controleren.

Lees meer...

54events lanceert vakbeurs HOUTBOUW

Tijdens het Nationaal Digitaal Houtbouwcongres 2020, een initiatief van haar mediapartner Het Houtblad, lanceerde beursorganisator 54events zojuist HOUTBOUW, een nieuwe vakbeurs die in het teken staat van innovatieve oplossingen in hout- en hybride bouw.

Lees meer...

COVID-19: verse lucht gevraagd

De trend voor een gezonder binnenklimaat in gebouwen kreeg dit jaar een extra dimensie, met de uitbraak van het corona-virus, COVID-19.

Lees meer...

Bestaande woningbouw eenvoudig aardgasvrij

Een nieuw hoge temperatuur warmtepompsysteem moet de cv-ketel kunnen vervangen zonder aanvullende maatregelen aan afgiftesysteem en isolatie.

Lees meer...

Waterstofprojecten van wereldformaat

Waterstof gaat ons helpen om in 2050 een CO2-neutraal energie- en grondstoffensysteem te hebben. En daar wordt in Nederland hard aan gewerkt.

Lees meer...

Warmtecoalitie kritisch over Warmtewet 2

Tot 3 augustus kon er commentaar worden gegeven op het voorstel van Warmtewet 2. Nu al blijkt dat er forse kritiek is vanuit de belangenorganisaties.

Lees meer...

RIVM past ventilatierichtlijn aan

RIVM heeft Ventilatierichtlijn aangepast. Advies: waar mogelijk zoveel mogelijk verse lucht toevoeren in systemen die gebruik maken van recirculatie.

Lees meer...