Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Nieuwe NTA 8800 beschikbaar

Op 1 juli 2020 zijn nieuwe versies gepubliceerd van NTA 8800 (NTA 8800:2020) en onder meer de opnameprotocollen.

Lees meer...

Universele solar kabel- en leidingdoorvoer

De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° maakt bij hellende daken een einde aan storingen in dakaansluitingen door vocht.

Lees meer...

Warmtewet 2 is een belangrijke stap voor gemeenten

De Warmtewet 2 is 22 juni in consultatie gegaan. De wet helpt gemeenten binnen de wijkgerichte aanpak om woningen aardgasvrij te maken.

Lees meer...

Samenwerken aan een slim energienet

Hoe kan energieopslag een rol spelen bij het oplossen van de netcapaciteitsproblematiek? Stefan Olsthoorn gaat in op de kansen van energieopslag.

Lees meer...

Goed ventileren als extra maatregel tegen het coronavirus

Omdat gebouwen vanwege energiezuinig bouwen steeds beter zijn geïsoleerd, neemt de noodzaak van goed ventileren toe. Ook in oudere gebouwen is de ventilatie vaak maar beperkt. Toch krijgt ventilatie vaak niet de aandacht die het verdient.

Lees meer...

54events stelt Vakbeurs Energie uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van Vakbeurs Energie vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Lees meer...

De warmtepompradiator, nu ook verticaal (Advertorial)

De Ulow-E2 V is een verticale radiator die op ultra lage temperatuur kan verwarmen. Hierdoor kan hij ook op een warmtepomp worden aangesloten.

Lees meer...

LAVA® ARCUS unieke ronde infraroodverwarming (Advertorial)

ETHERMA Benelux BV presenteert op de energie vakbeurs dit jaar haar welbekende  infraroodverwarmingsproducten. De LAVA® ARCUS is een unieke ronde infraroodverwarming voor aan het plafond en/of wand.

Lees meer...

Bouwsysteem onder Energie Prestatie Garantie

House Energy Optimum (HEO) is een nieuwbouwsysteem voor ontwikkelaars, aannemers en woningbouwcorporaties om BENG, energieneutraal en NOM te bereiken.

Lees meer...

Nieuwe norm in vloerverwarming en koeling

Diepe convectorputten zijn ouderwets, maar de vraag naar vloerverwarming is nog steeds groot. Jaga upgrade daarom haar Mini Canal met DBH-systeem.

Lees meer...