Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Betaalbaar energieneutraal bouwen met AZEB

Nu gereed: met de nieuwe AZEB routekaart stap voor stap naar een BENG die betaalbaar is. 

Lees meer...

Handreiking Participatie en Communicatie

Tijdens het Congres Aardgasvrije Wijken is op 23 januari 2020 de eerste versie van Handreiking Participatie Aardgasvrij gelanceerd.  

Lees meer...

PCM-koeling voor technische ruimten

Er zijn duizenden kleine technische ruimten die traditioneel gekoeld worden. Kleinschalige decentrale thermische energieopslag bespaart 95% energie. 

Lees meer...

Warmtepompmarkt blijft groeien

Er is veel vraag naar warmtepompen. Fabrikanten verwachten een verkoopstijging van 37% in 2020. Dat blijkt uit het Nationaal Warmtepomp Trendrapport 2020.

Lees meer...

Duurzame helden op Green Energy Day website

De NVDE gaat jaarlijks aandacht vragen voor Green Energy Day, de dag waarop de duurzame energie voor dat jaar op is. Dit jaar is dat op 11 februari.

Lees meer...

Prefab bouwen met steenwol

Een dragend bouwsysteem waarvan de wanden volledig uit steenwol bestaan. Dat is het innovatieve Rockzero Bouwsystemen van ROCKWOOL®.

Lees meer...

BENG-proof ventilatieoplossingen

Ventilatiespecialist Duco komt met BENG-proof ventilatieoplossingen via 5 slimme woonconcepten: renovatie, nieuwbouw, passief, actief en collectief wonen.

Lees meer...

Duurzame energie groeit 13 procent

De hoeveelheid duurzaam opgewekte energie groeide het afgelopen jaar met 13 procent. Zonne-energie en biomassa zijn de belangrijkste pijlers onder de groei.

Lees meer...

BENG uitgesteld tot 1 januari 2021

Duidelijkheid over het nieuwe stelsel voor de energieprestatie van gebouwen: de grenswaarden voor BENG zijn definitief gepubliceerd en de invoeringsdatum wordt uitgesteld.

Lees meer...

'Innovate or die'

Een aantal Nederlandse mediarelaties kreeg 3 december de kans voor een uniek kijkje achter de schermen in de fabriek van Jaga in Diepenbeek (België).

Lees meer...