Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Nieuw VRF-systeem vraagt minder koudemiddel

Bij de nieuwe Y-serie van het City Multi HVRF-systeem van Mitsubishi Electric wordt koudemiddel alleen toegepast tussen buiten-unit en BC-controller.

Lees meer...

Dakdoorvoer voor zonnepanelendak

Door de energietransitie zien we steeds vaker daken die bijna volledig bestaan uit zonnepanelen. Maar hoe pas je hier dakdoorvoeren toe?  

Lees meer...

Circulariteit uitdaging voor installatiebranche

In de huidige energietransitie spelen installaties een belangrijke rol. Welke invloed hebben deze installaties op de milieuprestatie en circulariteit?

Lees meer...

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

Lees meer...

54events lanceert congres OFFSITE International

54events, organisator van onder meer Vakbeurs Energie en de bouw- en vastgoedgerelateerde vakbeurzen PREFAB en RENOVATIE, organiseert komend najaar in Den Bosch de eerste editie van OFFSITE International, een nieuw internationaal congres in het kader van industrieel en modulair bouwen en renoveren.

Lees meer...

Verticale warmtepompradiator

Radson, merk van Purmo Group en deelnemer aan Vakbeurs Energie, introduceert een nieuwe warmtepompradiator, de verticale variant van de Ulow-E2 H.

Lees meer...

Energy Performance of Buildings Directive (EPBD III)

De herziene EPBD III is op 10 maart 2020 geïmplementeerd in de Nederlandse wet- en regelgeving. Wat betekent dit voor u?

Lees meer...

Energietransitie op wijkniveau

Bij de verduurzaming van de gebouwde omgeving hanteert de Rijksoverheid het wijkniveau als uitgangspunt.

Lees meer...

De Renovatieversneller van start

Op 4 maart 2020 vond de eerste introductiebijeenkomst van de Renovatieversneller plaats. Vraagbundeling en een subsidieprogramma vormen de basis.

Lees meer...

Energietransitie bestaande bouw

In 2050 moeten 7 miljoen woningen en één miljoen gebouwen van het aardgas af. De opgave is enorm. Vakbeurs Energie en RENOVATIE bundelen de krachten.

Lees meer...