Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Grootste zonnedak van Amsterdam

In de nieuwe circulaire wijk Buiksloterham heeft Westpoort Warmte het grootste zonnedak van Amsterdam gerealiseerd.

Lees meer...

Salderingsregeling: Niet afschaffen maar aanpassen

De salderingsregeling moet worden omgebouwd in plaats van afgebouwd. Stroomversnelling presenteerde 28 november hiervoor een 5-puntenplan.

Lees meer...

Waterzijdig inregelen toch niet verplicht

Waterzijdig inregelen wordt toch geen verplichte maatregel voor bedrijven en instellingen met een verbruik van meer dan 25.000 m³ gas of 50.000 kWh stroom.

Lees meer...

Handhaving Informatieplicht Energiebesparing van start

Op 1 juli 2019 is de Informatieplicht Energiebesparing voor ondernemers ingegaan. Gemeenten en omgevingsdiensten gaan deze milieuwetgeving handhaven.

Lees meer...

Alles over BENG en NTA 8800

Vanaf 1 juli 2020 – maar mogelijk pas vanaf 1 januari 2021 - gelden er nieuwe energieprestatie-eisen voor nieuwbouw, de BENG eisen. Na bijna 25 jaar nemen we afscheid van de EPC.

Lees meer...

Brabanthallen week lang in teken van uitvoer klimaatakkoord

De Brabanthallen stonden afgelopen week in het teken van de energietransitie. Met als thema ‘Samen Werken in Transitie’ was de Nationale Energieweek, waarvan de basis wordt gevormd door Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel en nieuwkomer PREFAB, goed voor bijna 190.000 zakelijke contactmomenten. Een nieuw record.

Lees meer...

Een kwestie van kiezen (column door Leo Smit)

De NOx-discussie leert ons: alleen een harde grens aan onze CO2-uitstoot zal de energietransitie voldoende vaart meegeven.

Lees meer...

Innovative Energy Solutions Award

Triple Solar won vorig jaar de Innovative Energy Solutions Award, de prijs die jaarlijks - tijdens Vakbeurs Energie - wordt uitgereikt aan experts betrokken bij de - of het - meest innovatieve project, product of dienst van het moment. De genomineerden van dit jaar zijn...

Lees meer...

Wat, waar en wanneer: praktische informatie

Wat is eigenlijk Vakbeurs Energie en is er nog meer te zien? Wat zijn de openingstijden en waar moet ik precies zijn? En hoe werkt dat dan met parkeren?

Lees meer...

Alle oplossingen, integraal

Gelijktijdig en op dezelfde locatie vinden de vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel plaats. Allen vrij toegankelijk.

Lees meer...